Al onze smartphones zijn getest en hebben 2 jaar garantie. 

Over Recommerce®

Over Recommerce®

Recommerce Group

Recommerce®, partner van Orange

Orange bundelt zijn krachten met Recommerce® om je een zeer uitgebreid assortiment van refurbished smartphones te kunnen aanbieden, dat verder gaat dan de klassieke bestsellers, om aan al je behoeften te voldoen.

Een betrokken bedrijf

Recommerce®, opgericht in 2009, is de pionier van de circulaire economie en een belangrijke speler in de strijd tegen verspilling door elektronische producten terug te kopen, te reviseren en te verdelen. Recommerce® is de vertrouwde derde partij die met strikte verificatie en kwaliteitscontroles de kwaliteit garandeert van de verdeelde producten en oplossingen.

Met 14 jaar ervaring en aanwezig in 9 landen is het bedrijf de maatstaf geworden voor refurbished smartphones. Met het complete aanbod aan innovatieve oplossingen en expertise ten dienste van alle soorten spelers, biedt het nu een pan-Europees aanbod van refurbished elektronische toestellen en faciliteert het de circulaire economie.

Recommerce® is een resoluut technologisch bedrijf ten dienste van een deugdzaam industrieel project dat zich inzet voor een meer respectvolle en rechtvaardige wereld. Het is in 2009 ontstaan uit de wens om te strijden tegen de opwarming van de aarde en verspilling na het observeren van het steeds toenemende tempo van smartphone-vernieuwing.

Recommerce® en Orange zijn trots op deze samenwerking die de weerspiegeling is van gedeelde waarden.

Enkele cijfers over refurbished producten

  • Een refurbished smartphone = 50 kg CO2-uitstoot gemeden!
  • Een nieuwe telefoon reist vier keer de wereld rond, van ontwerp tot distributie

Laten we samenwerken

Recommerce® stelt expertise, innovatie, verantwoordelijkheid en duurzaamheid centraal in de bedrijfsvoering.

Na meer dan 5 miljoen producten te hebben ingezameld en refurbished, heeft Recommerce® al bijgedragen aan het vermijden van meer dan 225.000 ton CO2 door de productie van nieuwe producten te vermijden. Door een refurbished smartphone aan te schaffen, vermijd je direct de uitstoot van 50kg CO2 en de winning van 154kg aan primaire grondstoffen vergeleken met de aanschaf van een nieuw product.

In de overtuiging dat een duurzamere wereld hand in hand moet gaan met een eerlijkere en meer zorgzame wereld, werkt Recommerce® sinds de oprichting samen met een aantal SSE- en ESAT-organisaties om mensen in kwetsbare situaties te helpen integreren en re-integreren door middel van praktische vaardigheidstrainingen.

Ontdek Recommerce® Groep